[smartslider3 slider=3]

Over ons

Wat u over Zakenkantoor Holderbeke-Borloo bvba moet weten.

Zakenkantoor Holderbeke-Borloo bvba is een Onafhankelijk verzekeringsmakelaar en bankagent voor bedrijven en particulieren.  Ons deskundig team van experten geeft u professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt u tevens tal van financiële diensten.

Vandaag staat een ploeg van vijf medewerkers klaar om u op een professionele en persoonlijke manier te adviseren. Ieder met zijn specialiteit. Niet enkel de particulieren, maar ook een grote groep zelfstandigen vinden de weg naar ons kantoor. Wij zorgen ervoor dat onze klanten op beide oren kunnen slapen.

We streven immers naar klanten die de volle 100 % tevreden zijn.

Daarom gaan wij een stapje verder.Wij verkopen niet louter verzekeringen, kredieten en financiële producten. Neen, eerst luisteren we naar u. Vervolgens zoeken wij via dialoog naar mogelijke oplossingen om tot slot aan deze oplossingen de gepaste invulling te geven. Hierdoor is Zakenkantoor HOLDERBEKE-BORLOO vandaag een belangrijke speler in het bank- en verzekeringslandschap van Zottegem en omstreken

Zakenkantoor Holderbeke-Borloo bvba tot uw dienst

Wij werken voor u, onze klant, op basis van uw specifieke noden en behoeften. Centraal staat uw financiële situatie; de risico’s die u loopt en de wensen die u hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met u, in kaart, om vervolgens een aanbod te creëren om u, uw gezin, uw bedrijf en uw patrimonium veilig te stellen.

Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor u de markt raadplegen en kunt u beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen.

Wij kunnen u een compleet up-to-date overzicht van uw klantendossier bezorgen. Dit kan electronisch of na afspraak op ons kantoor. Wij streven ernaar dit op periodieke basis  te bezorgen, in overeenstemming met uw wensen.

Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat u steeds het beste product krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. Uw verzekeringen zullen enkel de belangrijke of wettelijk verplichte risico’s dekken zodat u met minimale kosten een perfecte bescherming geniet.

Wij zorgen ervoor dat u vandaag en morgen zorgeloos leeft

  1. Onze medewerkers zijn competent en kunnen steunen op een rijke ervaring waardoor hun advies steeds rekening houdt met de meest actuele stand van zaken.
  2. Onze producten: Na een complete marktstudie selecteren we voor u de sterkste producten met de beste prijs/kwaliteit verhouding.
  3. Onze klanten: Wij zorgen voor een all-round service op vlak van sparen en beleggen, kredieten, verzekeringen, nummerplaat binnen de 24 u beschikbaar, advies voor zelfstandigen en KMO’s

 

U kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen.

Op volgende pagina leest u alles over hoe u ons kantoor best kan contacteren en over onze openingsuren.